Je wilt een goede moeder zijn, liefdevolle partner en een attente vriendin. Als het ook nog even kan een behulpzame ouder op school en ijverig op je werk. Tussen al die rollen die je wilt vervullen, mag je volgens iedereen ook jezelf niet vergeten.

Je zou van minder moe worden!

Mijn verhaal

Hoi leukerd! Ik ben Mary-Lou, 39 jaar, eeuwig verloofd met Benjamin en moeder van 3 kinderen. Net als jij kies ik er met liefde voor om verschillende rollen in mijn leven te vervullen. De ene dag lukt het net iets beter dan de andere, maar dat hoef ik jou vast niet te vertellen, nietwaar? Het blijft een spagaat om enerzijds liefde en aandacht aan anderen te geven, maar ook ervoor waken dat je mond geen ja zegt als je hart eigenlijk nee voelt.

Omdat ik heb gemerkt dat het prioriteren van jezelf de rest toch echt wel makkelijker maakt, heb ik Tijd voor mama opgericht. De zin “Waar haal je de tijd toch vandaan” die ik heel vaak hoorde was in 2019 een directe aanleiding. 

Over Tijd voor mama

Tijd voor mama staat voor je tijd zo spenderen dat je er energie van krijgt. Op deze website vind je inspiratie en fijne producten om van aandacht voor jezelf én elkaar een unieke beleving te maken.

Een goed voorbeeld hiervan is de Mama Me-time Kit; een verrassingspakket vol met fijne producten waarmee je tijd voor jezelf kunt nemen. Klik hier om jezelf er een cadeau te doen.